Welkom bij ons retourbeleid voor mobiele-toilet.nl. We streven ernaar om een soepel en eerlijk retourproces te bieden voor al onze klanten. Hieronder vind je de richtlijnen en voorwaarden met betrekking tot retourzendingen.

Algemene voorwaarden voor retourneren:

 1. Retourperiode: Klanten hebben het recht om ongebruikte en onbeschadigde producten binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren.

 2. Staat van het product: Het geretourneerde product moet in de originele staat verkeren, inclusief alle accessoires, handleidingen en verpakkingen.

 3. Uitzonderingen: Op maat gemaakte producten of producten die specifiek zijn aangepast volgens de wensen van de klant, kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van fabricagefouten.

Retourprocedure:

 1. Aanvraag voor retournering: Klanten dienen een retouraanvraag in te dienen via hun account op onze website of door contact op te nemen met onze klantenservice. De aanvraag dient de ordergegevens, reden van retour en foto’s van het product te bevatten (indien van toepassing).

 2. Goedkeuring van retour: Na ontvangst en beoordeling van de retouraanvraag, sturen we een bevestiging van goedkeuring en verstrekken we instructies voor de retourzending.

 3. Verpakking en verzending: Het product moet veilig worden verpakt in de originele verpakking of vergelijkbare beschermende verpakking om schade tijdens het transport te voorkomen. Klanten zijn ten aller tijden verantwoordelijk voor de retourkosten.

 4. Inspectie en restitutie: Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd op schade of afwijkingen, verwerken we de terugbetaling binnen een redelijke termijn. De terugbetaling omvat de aankoopprijs van het product, exclusief verzendkosten.

Belangrijke opmerkingen:

 • Beschadigde of gebruikte producten komen niet in aanmerking voor retournering, tenzij dit te wijten is aan fabricagefouten.
 • Voor producten met fabricagefouten bieden we de keuze tussen reparatie, vervanging of terugbetaling, afhankelijk van de situatie en beschikbaarheid.
 • Restituties worden doorgaans verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode, tenzij anders overeengekomen.
 • Klanten worden op de hoogte gehouden van de status van hun retourzending gedurende het proces.

Let op: Dit retourbeleid kan worden gewijzigd of bijgewerkt zonder voorafgaande kennisgeving. Controleer regelmatig onze website voor eventuele updates.

Bij vragen of voor meer informatie kunnen klanten altijd contact opnemen met onze klantenservice. We streven ernaar om een vlotte en bevredigende retourervaring te bieden aan al onze gewaardeerde klanten.

Met vriendelijke groet,

Mobiele-toilet.nl